PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Coneixes la història de Sadako Sasaki? Construeix la teva grua de paper per la pau!

Amb motiu del 75è aniversari dels bombardejos nuclears de les ciutats japoneses d’Hiroshima i Nagasaki, durant la Segona Guerra Mundial, volem reivindicar valors com el respecte a la vida, la dignitat dels éssers humans, el dret a la vida i a la salut, així com la defensa dels Drets Humans i el rebuig a la violència en totes les seves formes.
web grua paper
Us fem arribar una proposta basada en la història de la Sadako Sasaki i les 1.000 grues de paper. Segons una tradició japonesa, a qui faci 1.000 grues de paper se li concedirà un desig. Per això proposem a tota la ciutadania, especialment als infants de la nostra ciutat, que contribueixin a fer realitat aquest desig col.lectiu elaborant una grua de paper per desitjar la pau de tots els nens i nenes del món. Aquestes grues s’aniran recollint als diferents centres cívics i biblioteques de la ciutat.

Amb les instruccions que trobareu en aquest enllaç podeu construir la vostra grua i col·laborar en aquest desig col·lectiu de ciutat. També us pot ajudar veure com ho expliquen en aquest vídeo!

Durant el curs 20-21, a través del programa Ciutat i Escola, les escoles i centres d’educació en el lleure podran trobar una proposta relacionada amb aquest tema, consistent en una sèrie d’activitats pedagògiques i de sensibilització entre la població més jove basades en la historia de la Sadako, la Segona Guerra Mundial i les bombes atomàtiques

Us animem a participar-hi. Entre totes i tots aconseguirem les 1.000 grues de paper!