PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Les entitats de cooperació, compromeses amb els Drets Humans

cartellDDHH20 baix defLes entitats de cooperació, compromeses amb els Drets Humans, han organitzat diverses activitats per celebrar la commemoració del Dia Universal dels Drets Humans (10 de desembre).

VÍDEO “JOVES I DRETS HUMANS, I TU QUÈ EN PENSES?”, de l'Oficina Jove Sabadell i TACC Bcn

Difusió del vídeo elaborat amb els joves participants del projecte “Joves en Acció” que enguany gira al voltant dels Drets Humans i la Covid-19. En aquest vídeo reflexionen sobre els drets humans i quines sensacions els genera la seva vulnerabilitat.

El dimecres 10 de desembre trobareu el vídeo a l’Instagram de Joventut (@sbdjove), a l’Instagram de Taller d’Art Cultura i Creació (@taccbcn), al canal de YouTube de Drets Civils i Gènere i altres canals de difusió.

DOCUMENTAL EN LÍNIA “UCHUNGU NA TUMAINI”, de la Lliga dels Drets dels Pobles

Mostra les dures conseqüències d’un conflicte que fa gairebé dues dècades que pateix la República Democràtica del Congo. Fa palesa la violència que pateixen les dones i els infants, la pobresa i l’abandonament de la societat civil per part de l’Estat, però també el dinamisme, l’activisme i la lluita de la seva població per mirar endavant i creure que un altre Congo és possible.

El podeu veure en el següent enllaç http://www.dretsdelspobles.org/ca/%20que-fem/publicacions/documentals.html

EXPOSICIÓ "CICATRIUS COMPARTIDES", de la Lliga dels Drets dels Pobles

Una completa informació sobre la violència sexual envers la dona a l’est de la República Democràtica del Congo, Kivu Nord, territoris de Beni, Butembo- Lubero dins un conflicte de llarga durada, on diversos grups armats viuen de l’explotació il·legal dels minerals emprats en l’alta tecnologia. Les dones i els infants són la població més vulnerable. 

Del 17 de novembre al 4 de desembre al Centre Cívic de Sant Oleguer (c. de Sol i Padrís, 93)

EXPOSICIÓ VIRTUAL "ODS: REPTES COMPARTITS", de la Fundació Josep Comaposada – Sindicalistes Solidaris

L’exposició “ODS: reptes compartits” està pensada per apropar a la ciutadania els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) impulsats per l’ONU l’any 2015 i amb la fita d’acompliment al 2030 d’una manera planera i àgil. Amb uns petits canvis en la vida quotidiana es pot contribuir a millorar la situació tant a nivell local com global.

Enllaç: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVKloiucOZrokjH7AzLIhnNzejOfiUou6

PRESENTACIÓ COMENTADA DE L'EXPOSICIÓ "TIERRA SIN ELLAS", d'Oxfam Intermon i el col·lectiu 5W

La lluita de les dones per la terra a l'Amèrica Llatina. Presentació a càrrec dels autors/es de l'exposició i representant d'Intermón Oxfam.

Serà el dimecres 9 de desembre, a les 19 h, en línia al You Tube d'Oxfam Intermón

XERRADA “ELS DRETS HUMANS I LES EMPRESES TRANSNACIONALS A COLÒMBIA I EL MÓN”, de la Fundació Pau i Solidaritat (FPS)

Amb la participació de Lluís Berenguer Pladevall, representant territorial de la Fundació Pau i Solidaritat (FPS) a Sabadell; Esther Caballé, directora de la FPS; Ignasi Peguero, tècnic de projectes de la FPS.

Serà el 15 de desembre a les 18 h a la plataforma Meet, amb aquest enllaç:  https://meet.google.com/hyv-njpn-ceu?hs=122&authuser=0

 

>> Consulta totes les activitats organitzades a Sabadell en el marc del programa de Drets Humans