PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Participa al cinquè Festival mundial d’acció dels ODS (25 i 26 de març)

w festivalodsEl cinquè Festival mundial d’acció dels ODS , impulsat per la Campanya d’acció de l’ONU ODS , troba noves maneres d’inspirar, mobilitzar i connectar persones i organitzacions per prendre mesures sobre els ODS. A la llum de la pandèmia, el Festival se celebrarà en un espai virtual dinàmic amb sis escenaris diferents, amb sessions plenàries, xerrades de llamps, actuacions, tallers interactius, exposicions i un espai per connectar amb líders, creadors de canvis, activistes, sector privat i molt més. .

Aquest any també s’inclou la primera edició regional: el Festival d’acció mundial dels ODS del Japó , que posa de manifest els esforços locals dels ODS realitzats per diversos agents i experts. I finalment, però no menys important, la cerimònia de premis SDG Action celebra projectes transformadors que acceleren l’acció cap als objectius i se celebra el 25 de març.

Uniu-vos a una comunitat de milers d’altres individus inspiradors, grups d’interès dels ODS i responsables polítics, aprofiteu per fer xarxa i compartir la vostra visió.

Enllaç principal i registre (opció en català a la part superior dreta): https://globalfestivalofaction.org/

Programa dies 25 i 26 de Març (trobareu informació sobre les sessions en català i castellà): https://globalfestivalofaction.org/program/