PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Fira del Comerç Just i les Finances Ètiques, dissabte 21 de maig

CartellComerçJust

Dissabte 21 de maig, de 10 a 14 hores tindrà lloc la Fira del Comerç Just i les Finances Ètiques al Mercat Central de Sabadell (al costat del c. de Jovellanos). Amb la participació d'Oxfam Intermón, Agermanament Sense Fronteres, La Lliga dels Drets dels Pobles, Fundació Escola Solidària, Fundació Seira, Coop57.

Hi haurà batucada amb els Bandtumbats, photocall, tast de cafè i més sorpreses! Us hi esperem!

D'altra banda, us animem a anar a veure l'exposició “I tu, què tries? Descobreix les alternatives de consum al teu abast”, de La Coordi de Comerç Just i Finances Ètiques. Serà del 6 al 23 de maig a la Biblioteca Vapor Badia (c. de les Tres Creus, 127).

Aquesta és una activitat organitzada per l'Ajuntament de Sabadell i el Consell de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de La Coordi de Comerç Just i Finances Ètiques, i el suport de la Diputació de Barcelona.

 

MÉS ACTIVITATS VINCULADES AL DIA DEL COMERÇ JUST

 XERRADA: Qui fa la teva roba? Converses amb grups productors de tèxtil de comerç just de l’Índia i Bangladesh

Coneix les entitats de comerç just de tèxtil i els seus projectes. Amb la participació de Shourive Ansari de Base Bangladesh, Ram de Fair Gift Sonu (Rajlakshmi Cotton Mills) i Niki Gomez I Was a Sari. Modera Leonor Garcia, responsable de la unitat d'impacte de comerç just d' Oxfam Intermón.

TAULES RODONES: Comerç just i la igualtat de gènere

Amb productores del Sud-global. Organitza: Coordinadora Estatal de comerç just.

  • Dimecres 4 de maig, a les 16 hores: Rosa Olivia Rizo, de la cooperativa cafetera Aldea Global (Nicaragua). Enllaç per participar-hi:
    https://us02web.zoom.us/j/83402343831?pwd=QjEwZVpDTnFaLzN3MnpOZk5JV3hUQT09
  • Dimecres 11 de maig, a les 12 hores: Rosy Solanski, de la cooperativa textil Creative Handicrafts (India). Amb traducció anglès-castellà.
  • Dimecres 18 de maig, a les 12 hores: Latifa Anouche, del grupo de cooperatives productores d'argàn Targanine (Marroc). Amb traducció francès-castellà

Mes informació: www.comerciojusto.org

TAULA RODONA: Canvi climàtic i comerç just

Amb organitzacions productores de CLAC, que treballen en la lluita pel canvi climàtic, que a més tenen un component de gènere. Organitza: Coordinadora Estatal de comerç just.

  • Dia: 5 de Juny (pendent confirmar horari)
  • Lloc: en línia

Mes informació: www.comerciojusto.org

  

  Consell Solidaritat