PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Ajuda humanitària. Com podem ajudar la població afectada a Turquia i Síria?

L’Organització Mundial de la Salut ha alertat que fins a 23 milions de persones poden quedar en situació de risc a causa dels terratrèmols del 6 de febrer a Turquia, el Kurdistan turc i el nord de Síria.

Com podem ajudar la població afectada?

Recordem la recomanació de fer aportacions econòmiques a les entitats que treballen a les zones afectades. D’aquesta manera, es poden adaptar els recursos i materials a les necessitats que vagin sorgint en cada moment.

El Comitè Català d'Ajut Humanitari i d'Emergència és l'organisme responsable de coordinar els actors catalans i dotar-los de recursos per gestionar l'ajuda. Inclou diverses entitats que treballen sobre el terreny:

Entitats vinculades a la nostra ciutat

Altres

Aquest llistat s’anirà actualitzant a mesura que hi hagi noves informacions. En aquest sentit, si coneixes altres iniciatives similars, posa’t en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’Ajuntament de Sabadell no participa activament en recollides de materials, ni es responsabilitza de les iniciatives que aquí es mencionen.