PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ

17 de novembre - Plaça del Diàleg

El divendres 17 de setembre, de 10 a 18 hores, va tenir lloc la segona edició de la “Plaça del Diàleg – Arcadi Oliveres” a Sabadell, a la Plaça de la Creu Alta, un espai de trobada i reflexió per fomentar la pau i la justícia social, emmarcat en la commemoració del 75è aniversari de dels Drets Humans.

Enguany es van organitzar dues propostes: per una banda, la instal·lació artística i participativa Ser pacifista al segle XXI. Com  contribuir a una cultura de pau ara i aquí? realitzada per Domestic Data Streamers en col·laboració amb Justícia i Pau, amb l’objectiu de compartir els missatges de l’Arcadi Oliveres i de generar espais de trobada, debat i conscienciació de la ciutadania en general. L'activitat en sí consistia en una exposició participativa mitjançant un sistema de preguntes i respostes reflectides en un sistema de balances, on els assistents van poder votar.

Per una altra banda, la Fundació MAIN va fer una exposició en un format de galeria de frases que convidaven a la reflexió sobre temes associats amb la justícia global: justícia climàtica, drets humans, justícia de gènere i lluita contra les desigualtats. Recuperant el pensament d’activistes de tots els temps, es volia convidar al públic a qüestionar-nos com ens estem posicionant davant els escenaris globals.

Alumnat de 4t d'ESO del Centre d'Estudis Jaume Viladoms van participar a les activitats, reflexionant i compartint opinions sobre les desigualtats, les injustícies i el canvi climàtic.

PdD1PdD2
PdD3PdD4
PdD5PdD6PdD7