PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

 

Taller per facilitar eines, referents i recursos per tractar, de manera segura i des de l'àmbit familiar, la diversitat sexual, afectiva i de gènere. Adreçada a famílies amb infants entre 6 i 12 anys. A càrrec de Marta Miquel, SAI LGBTI+ de Sabadell 

La BDSM no és un món fosc ni ocult, sinó una pràctica complementària plena de matisos. La coneixerem sense misteris i amb perspectiva LGBTI+ en un entorn respectuós per a totes les identitats i orientacions sexuals. 

El grup de jovis LGBTI GANG com d'adultis d'Espai Segur conviden la ciutadania de Sabadell i voltants a participar en la formulació i adaptació del manifest LGBTI de Sabadell.Fotografia de l'activitat DOL I MILITÀNCIA QUEER A CÀRREC DE VÍCTOR RAMÍREZ TUR. PRESENTACIÓ

Presentació dels nous dossiers didàctics del projecte "Dol i militància queer: Una relectura en clau LGBTI+ a la col·lecció del Museu d'Art de Sabadell". 

Espectacle d'humor hilarant que reflexiona sobre la identitat sexual i de gènere d'una mateixa. Des d'un espai segur posa sobre la taula i mostra la diversitat sense cap mena de tabú. 

Elaboració de pancartes i consignes amb missatges i reivindicacions de la comunitat LGBTIAQ. Activitat conjunta del grup de jovis LGBTI-GANG, Espai segur i Trans*famílies. Al taller 2 de Ca l'Estruch 

El documental mostra diferents interseccions de la comunitat LGBTI+ amb la participació de persones properes al municipi amb diversitat funcional, per compartir les seves vivències relacionals, sexuals, afectives amb un caire esperançador. 

Recorregut: pl. de la Creu Alta, av. de l'Onze de Setembre, via de Massagué, pg. de Manresa, pg. de la Plaça Major fins a la pl. del Doctor Robert.