PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

Jornades “Prevenció i abordatge de les violències masclistes en les entitats de lleure”

Els dissabtes 3 i 10 de juny tindran lloc les jornades “Prevenció i abordatge de les violències masclistes en les entitats de lleure”, de 9 a 14.30 h al Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell).

Aquesta jornada va adreçada a les entitats de lleure i pretén establir les bases per a una adequada detecció, acollida i acompanyament de les violències masclistes, lgtbifòbiques i racistes, des d’una perspectiva feminista, intercultural i comunitària. Identificarem diverses formes que prenen les violències masclistes i donarem pautes, eines i estratègies per abordar-les com a professionals del lleure.

El contingut d’aquesta jornada serà d’utilitat per aplicar en les accions habituals i/o en les properes activitats d’estiu que impulsin aquestes entitats.

Les inscripcions hauran de ser per entitat, les places son limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Es podran realitzar des del 22 al 29 de maig.

Al tramitar la inscripció cal indicar el nombre de persones que hi assistiran i nom, cognoms i rol/lloc de treball que ocupen dins l’entitat, així com la data en la que us voleu inscriure, dins d’aquestes dues opcions:

  • dissabte 3 de juny, de 9 a 14.30 h al Casal Pere Quart
  • dissabte 10 de juny, de 9 a 14.30 h al Casal Pere Quart

Per a més informació i inscripcions a:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
93 745 33 00 Programes i serveis a la comunitat educativa
93 724 61 68 Secció de Feminismes i LGTBI

Al document adjunt trobareu l’estructura i el contingut detallat de la jornada.

(Maig de 2023)