PRINCIPAL NORMATIVA EN MATÈRIA DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA
NORMATIVA D’APLICACIÓ GENERAL:
Marc normatiu en matèria de seguretat alimentària:
Reglament (CE) 178/2002 del Parlament Europeu i de Consell, de 28 de gener de 2002, pel qual s'estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària
Reglament (CE) 852/2004 del Parlament Europeu i del Consell, de 29 d'abril de 2004, relatiu a la higiene dels productes alimentaris
Reglament (CE) 853/2004 del Parlament Europeu i de Consell, de 29 d'abril de 2004, pel qual s'estableixen normes específiques d'higiene dels aliments d'origen animal
Reglament (UE) 2017/625 del Parlament Europeu i de Consell, de 15 de març de 2017, relatiu als controls i altres activitats oficials realitzats per garantir l'aplicació de la legislació sobre aliments i pinsos, i de les normes sobre salut i benestar dels animals, sanitat vegetal i productes fitosanitaris
Reglament (UE) 1169/2011 del Parlament Europeu i del Consell, de 25 d’octubre, sobre la informació alimentària facilitada al consumidor
Comunicació de la Comissió, de 13 de juliol de 2017, relativa a la informació alimentària facilitada sobre les substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies
NORMATIVA ESPECÍFICA:
Comerç minorista i restauració
Reial decret 1021/2022, de 13 de desembre, pel qual es regulen determinats requisits en matèria d'higiene de la producció i comercialització dels productes alimentaris en establiments de comerç al detall.
Menjars preparats
Carn i productes carnis
Pa i pastisseria
Normativa sobre transport d'aliments
La normativa és molt extensa, us podeu adreçar a nosaltres per a qualsevol consulta.