PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Publicacions

INFORMACIÓ D'ACTUALITAT:

- Menja bolets amb seguretat

- Recomanacions per evitar les intoxicacions pel consum de bolets

Consells per a la preparació i consum de panellets

Fals mite: Si tinc un refredat, amb vòmits o diarrea, n'hi ha prou que em renti les mans abans de cuinar

- Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats i inundacions

Al Nadal menja amb seguretat i no malbaratis els aliments

 

ALTRES:

Guies i documents de bones pràctiques:

Manual de restauració sense gluten

Els rentavaixelles industrials

Prevenció de la listeriosi en establiments alimentaris

Indicació de la data de caducitat (vida útil segura) en productes llescats o tallats en porcions, preenvasats en el comerç minorista

La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi

Venda d'ous a granel en el comerç al detall

Els ous. Consells de seguretat alimentària

Guía de buenas prácticas de higiene para la elaboración de ovoproductos (huevo líquido pasteurizado y huevo cocido)

La salmonel·losi

La desinfecció dels vegetals

Acrilamida en aliments

Anisakis

Menja peix cru o poc fet amb seguretat

Recomanacions per a la preparació segura del sushi

Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en la donació d'aliments

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats municipals

Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda d'aliments en mercats no sedentaris i fires

Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbils (ACSA)