Publicacions
INFORMACIÓ D'ACTUALITAT:
Recomanacions per evitar les intoxicacions pel consum de bolets
Si tinc un refredat, amb vòmits o diarrea, n'hi ha prou que em renti les mans abans de cuinar?
Consells de seguretat alimentària en cas d’aiguats i inundacions
ALTRES:
Guies i documents de bones pràctiques:
Manual de restauració sense gluten
Els rentavaixelles industrials
Prevenció de la listeriosi en establiments alimentaris
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi
Venda d'ous a granel en el comerç al detall
Els ous. Consells de seguretat alimentària
Menja peix cru o poc fet amb seguretat
Recomanacions per a la preparació segura del sushi
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats municipals
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda d'aliments en mercats no sedentaris i fires
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbils (ACSA)