PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Publicacions

INFORMACIÓ D'ACTUALITAT:

Coques de Sant Joan. Recomanacions a l'hora de comprar-ne i conservar-les

A l'estiu fa molta calor: Congela els aliments abans que es facin malbé

Organitza bé la teva nevera i tindràs aliments més segurs

Seguretat alimentària, a l'estiu més que mai!

Consells per menjar a l'aire lliure

Manteniu els aliments segurs al cotxe

Consells per evitar el malbaratament alimentari a l'estiu

Congela i descongela amb seguretat

ALTRES:

Guies i documents de bones pràctiques:

Manual de restauració sense gluten

Els rentavaixelles industrials

La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi

Venda d'ous a granel en el comerç al detall

Requisits de seguretat alimentària en la donació d'aliments

Els ous. Consells de seguretat alimentària

Guía de buenas prácticas de higiene para la elaboración de ovoproductos (huevo líquido pasteurizado y huevo cocido)

La salmonel·losi

La desinfecció dels vegetals

Com fer servir el lleixiu per la desinfecció de vegetals a la restauració

Acrilamida en aliments

Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d'alimentació i menjadors col·lectius

Anisakis

Menja peix cru o poc fet amb seguretat

Recomanacions per a la preparació segura del sushi

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats municipals

Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda d'aliments en mercats no sedentaris i fires

Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbils (ACSA)