Publicacions
INFORMACIÓ D'ACTUALITAT:
- Recomanacions per evitar les intoxicacions pel consum de bolets
- Consells per a la preparació i consum de panellets
- Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats i inundacions
- Al Nadal menja amb seguretat i no malbaratis els aliments
ALTRES:
Guies i documents de bones pràctiques:
Manual de restauració sense gluten
Els rentavaixelles industrials
Prevenció de la listeriosi en establiments alimentaris
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi
Venda d'ous a granel en el comerç al detall
Els ous. Consells de seguretat alimentària
Menja peix cru o poc fet amb seguretat
Recomanacions per a la preparació segura del sushi
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats municipals
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda d'aliments en mercats no sedentaris i fires
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbils (ACSA)
