PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Registre Municipal d’Establiments Minoristes d’Alimentació

Els establiments alimentaris minoristes de la ciutat de Sabadell, ja siguin establiments sedentaris o bé no sedentaris amb seu social a Sabadell, han d’estar inscrits en el Registre Municipal d’Establiments Minoristes d'Alimentació, en aplicació de la normativa vigent.

En el moment d’iniciar l’activitat, quan presenteu la “Declaració responsable en matèria de salut alimentària” disponible a l’apartat de Tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Sabadell, l’establiment queda inscrit en aquest registre. En el cas que es produeixin modificacions posteriors relatives al tipus d’activitat, a la raó social o a les instal·lacions, o en el cas de tancament de l’establiment, cal que ens ho comuniqueu per tal d’actualitzar aquest registre.

Si necessiteu saber si el vostre establiment està inscrit al Registre Municipal d’Establiments Minoristes d'Alimentació, o si voleu consultar el seu número de registre, podeu fer la petició o consulta a través d’una “Instància general”, que trobareu a l’apartat de Tràmits de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Sabadell.