PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

01
Desembre
2016

S’adjudiquen els contractes d’obres perquè La Bassa pugui obrir l’estiu vinent

Les obres que han de permetre renovar la Bassa fan un pas més

 Les obres que han de permetre renovar la Bassa fan un pas més. Aquest matí, 1 de desembre, un Ple extraordinari ha aprovat adjudicar els tres grans contractes a partir dels quals es podran començar les obres que han de permetre que l’equipament pugui obrir de nou a l’estiu del 2017.

Es tracta, d’una banda, de l'adjudicació del contracte d'obres mitjançant el qual es posarà en marxa la renovació del sistema de filtració de l’equipament. L’obra la durà a terme la UTE Voracys - PYF per un import de 625.315,77 euros .

El segon dels contractes té per objecte renovar el revestiment interior del vas de La Bassa. L’obra té un pressupost d’adjudicació de 742.336,14 € i la durà a terme l’empresa COPCISA, SA.

Finalment, el tercer contracte adjudicat és per a la reparació estructural d'un tram del col·lector de Sant Oleguer. La durà a terme Bigas Grup, SLU, per un import de 793.408,39 €.

D’altra banda, el Ple també ha aprovat l’acceptació del compromís de l’Agència Catalana de l’Aigua respecte a l’atribució de recursos en concepte de reposicions i millores destinades al finançament de l’actuació per eliminar escumes als reactors de MBR Sabadell Riu-sec.

Categories Cultura i esport, Esports, Urbanisme i Habitatge Tags la Bassa, obres