PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

13
Juliol
2020

Comencen les obres de modernització del parc de Nostra Llar

A més, finalitzen algunes actuacions com la de la plaça de les Dones del Tèxtil, la plaça de la Sardana o el parc d’Ernest Lluch

Comencen les obres de modernització del parc de Nostra Llar

Continuen endavant els treballs d’adequació i renovació de parcs infantils de la ciutat. En el marc de la iniciativa Fem Barri, aquesta setmana s’enceten treballs  d’adequació, millora i actualització en parcs de diferents districtes. Avui dilluns, 13 de juliol, s’inicien les feines del parc de Nostra Llar, al districte 1, i properament també començaran les tasques a la plaça de les Vaques.

La principal actuació al parc de Nostra Llar serà la remodelació de l’àrea de jocs infantils, ampliant el ventall de jocs que hi ha actualment donant-li als elements un caràcter més modern i actual. Es canviarà també part de l’arbrat per substituir exemplars en mal estat. Aquesta és una plaça en la què s’organitzen reunions i celebracions veïnals, motiu pel qual és convenient conservar la distribució de zones existent, deixant una de les àrees lliure de jocs. El termini d’execució d’aquestes tasques serà de 3 mesos.

Pel que fa a la plaça de les Vaques, també al districte 1, es farà renovació integral dels jocs infantils instal·lant una estructura de cordes, jocs interactius i llits elàstics en superfície. La renovació dels elements de joc infantil de les places es basa en la idea de “Disseny per a tothom”: aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu. A més, es preveu reparar els paviments que es trobin en mal estat de conservació, canviar les tanques de fusta i remodelar la zona enjardinada.

Les tasques de millora i adequació han finalitzat avui mateix a la plaça de les Dones del Tèxtil –districte 1–, on s’ha reparat el cautxú, s’ha canviat el paviment de sorra dels jocs infantils i s’ha millorat la tanca perimetral. Pel que fa a la plaça de la Sardana –districte 1–, les feines també s’acabaran aquesta setmana. En aquest espai s’ha refet completament el paviment de cautxú. On també han finalitzat avui les actuacions és al Parc d’Ernest Lluch, al districte 4 i dintre del Parc Catalunya. Avui han finalitzat les obres de reparació i condicionament de l’àrea de jocs infantils i ja s’ha reobert al públic. Els treballs han consistit en la reparació de l’estructura combinada de tobogans i l’adequació i reparació d’altres elements de joc.

El projecte global de les 152 àrees compta amb una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros. Les actuacions es duran a terme en un termini aproximat d’uns 6 mesos, i es divideixen entres nivells d’actuació: remodelació integral, millores de diferents elements i accions de manteniment. La superfície aproximada de l’actuació total és de 8.600 m2.

El projecte s’emmarca, en la iniciativa Fem Barri, que té la intenció de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.

Categories Districtes, Parcs i Jardins, Infància Tags districtes, Fem Barri, parcs infantils

També et pot interessar...