PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

20
Juliol
2020

L’Ajuntament millora el ferm de més de cent vies públiques repartides per tots els districtes de Sabadell

L’actuació durarà uns deu mesos i té un pressupost de més de 2 milions d’euros

L’Ajuntament millora el ferm de més de cent vies públiques repartides per tots els districtes de Sabadell

L’Ajuntament millora el ferm de més d’un centenar de vies públiques de Sabadell en el marc del projecte Fem Barri. Aquesta actuació, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris, compta amb un pressupost de 2.200.000 €.

D’aquesta obra, que té per objectiu afavorir la seguretat en el trànsit i en els desplaçaments, se n’encarregaran quatre empreses diferents i durarà en total gairebé deu mesos, tot i que no es pot precisar quan s’acabarà perquè la feina depèn, entre altres, de les condicions meteorològiques.

La distribució de les vies públiques que tindran un asfaltatge nou és a tota la ciutat i afecta concretament 101 carrers distribuïts de la manera següent: 22 al Districte 1; 11 al Districte 2; 21 al Districte 3; 6 al Districte 4; 17 al Districte 5; 11 al Districte 6, i 13 al Districte 7.

El primer, el carrer del Mont Blanc

El primer carrer on s’actuarà és el del Mont Blanc, entre els carrers de la Bonaigua i de la Llanera, al barri de Ca n’Oriac. Mentre durin les obres, l’estacionament i l’accés als guals es pot veure afectat. Les afectacions seran degudament senyalitzades per l’empresa encarregada dels treballs.

Les actuacions continuaran per Francesc Trabal entre Marçal Ballús i l’avd. Can Deu; per seguir per les obres de millora al carrer dels Pins entre Moreres i Salzes i per Feliu Elias, entre Francesc Trabal i Santiago Segura.

Els treballs es mantindran durant la major part del mes d’agost amb l’objectiu de poder enllestir els treballs d’asfaltat del centenar de carrers cap els volts del mes de maig.

Categories Districtes, Espai públic

També et pot interessar...