PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

Ajuntament

18
Febrer
2016

El Govern municipal no contempla la continuïtat al Quart Cinturó

L’Ajuntament considera que l’Estat hauria d’invertir per solucionar el dèficit principal de la comarca, que està a la xarxa ferroviària

El Govern municipal no contempla la continuïtat al Quart Cinturó. Així ho ha manifestat l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, després que la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor, hagi anunciat la licitació de l’estudi informatiu del Quart Cinturó, en el tram comprès entre les ciutats de Terrassa i Granollers, i que afecta Sabadell.

Categories: Ajuntament, Govern, Urbanisme i Habitatge

18
Febrer
2016

El nombre de viatgers dels autobusos de Sabadell creix per primer cop en els darrers anys

Un total de 12.663.069 usuaris van fer servir els autobusos de Sabadell el 2015. Aquesta xifra representa un increment de 244.119 usuaris respecte a l’any anterior, cosa que suposa un 1,97 % més que el 2014. Aquest augment és el primer des del 2009, quan els efectes de la crisi es van traslladar també al transport públic, ja que en reduir-se els treballadors ocupats es va reduir la demanda de transport. Des de llavors les xifres havien anat disminuint cada any, excepte un lleuger increment registrat el 2011, però com a conseqüència de la incorporació de la línia 12 de Sabadell a Sant Quirze dins del sistema urbà de transport.

Categories: Ajuntament, Transport Públic, Mobilitat i transport

18
Febrer
2016

Un estudi pioner analitza la pobresa energètica a Sabadell

Les dades indiquen que només el 20% de les famílies disposen del bo social

 

Les regidories de Sostenibilitat i d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell han elaborat un estudi pioner sobre el consum energètic de la població atesa pels serveis socials a Sabadell. L'informe, corresponent al 2014, analitza les prestacions econòmiques que s'han atorgat en relació amb el consum elèctric. A partir de les dades obtingudes, explora i defineix els perfils i nivells de consum i l'impacte de la pobresa energètica entre els usuaris i usuàries dels serveis socials.

Categories: Ajuntament, Transició Ecològica

17
Febrer
2016

Més de 2.500 persones participaran a la cinquena cursa “Corro Contra el Càncer”

 

La plaça de la Creu Alta serà l’escenari de la sortida i arribada, el proper diumenge, 21 de febrer, a partir de les 10 del matí, de la cinquena edició de la cursa Corro Contra el Càncer, que compta amb el suport de l’Associació espanyola contra el càncer (aecc) i de l’Ajuntament de Sabadell. La prova té un caire popular i està adreçada a tots aquells que vulguin col·laborar en la lluita contra el càncer, ja sigui corrent, caminant, participant com a voluntari o fent un donatiu. Es preveu una participació superior a la de l’any passat, amb més de 2.500 persones.

Categories: Ajuntament, Cultura i esport, Esports

15
Febrer
2016

L’alcalde de Sabadell i el regidor d’Educació traslladen a la consellera d’Ensenyament els temes urgents de la ciutat en l’àmbit educatiu

Meritxell Ruiz, consellera d’Ensenyament, signa el llibre d’honor de la ciutat

Aquest matí, la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, ha visitat Sabadell per ser present a la presa de possessió de la nova delegada dels Serveis Territorialsconselleraruiz d’Ensenyament del Vallès Occidental, Carme Vigués. Prèviament, ha estat rebuda a l’Ajuntament, on ha signat el llibre d’honor de la ciutat i ha mantingut una conversa amb l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i amb el regidor d’Educació, Joan Berlanga.

Categories: Ajuntament, Educació

<<  179 180 181 182 183 [184185 186 187 188  >>