PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

Ajuntament

06
abril
2016

Gir social als horts municipals

Gir social als horts municipals

L’antiga imatge dels horts del Ripoll, desendreçats i delimitats per somiers, va desapareixent progressivament després que fa anys l’Ajuntament ordenés aquest espai per destinar-lo a activitat d’oci. Es va passar d’uns terrenys ocupats il·legalment a uns espais endreçats i adequats per a l’ús d’horta. Els horts municipals s’adjudicaven per sorteig entre els interessats.

Categories: Ajuntament, Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

06
abril
2016

El passeig de la Plaça Major, punt de sortida del Ral·li de la Llana

El passeig de la Plaça Major serà escenari aquest divendres 8 d’abril a partir de les 8 del vespre de la sortida dels 90 vehicles participants en la dotzena edició del Ral·li de la Llana, organitzat per Motor Club Sabadell i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

 

Categories: Ajuntament, Cultura i esport, Esports

05
abril
2016

El Govern adjudica durant el primer trimestre 15 habitatges d’emergència social a les famílies que han sofert desnonaments

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat durant el primer trimestre de l’any un total de 15 habitatges de lloguer a famílies que han estat desnonades. Així ho ha decidit la Mesa de Valoració, l’òrgan municipal que adjudica els pisos a famílies en situació de pèrdua de l’habitatge imminent o d’exclusió residencial.

Categories: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge

04
abril
2016

Sabadell comença a redactar el Pla Local de Millora de la Qualitat de l'Aire a la ciutat

L'Ajuntament ha iniciat els treballs de redacció del Pla Local de Millora de la Qualitat de l'Aire a la ciutat. El Pla permetrà fer una diagnosi de la situació actual, aportar dades i fer un recull de propostes, que comptarà amb la participació ciutadana. Sabadell ha rebut el suport tècnic de la Diputació de Barcelona per redactar el pla, que estarà enllestit el proper hivern.

 

Categories: Ajuntament, Sabadell 2030, Medi ambient, Transició Ecològica

04
abril
2016

L’Ajuntament destina 400.000 euros a beques per adquirir llibres de text i material escolar del proper curs

El període de presentació de sol·licituds serà de l’11 d’abril al 6 de maig, ambdós inclosos

 

En el marc de les accions per afavorir la cohesió i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania i lluitar contra l’exclusió, l’Ajuntament de Sabadell destinarà 400.000 euros a beques per l’adquisició de llibres de text i material escolar corresponents al proper curs 2016-2017. Així ho ha aprovat aquest matí la Junta de Govern Local. Les famílies que vulguin demanar els ajuts hauran de presentar la sol·licitud de l’11 d’abril al 6 de maig, ambdós inclosos.

Categories: Ajuntament, Educació

<<  180 181 182 183 184 [185186 187 188 189  >>