PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

Ajuntament

04
abril
2016

Sabadell comença a redactar el Pla Local de Millora de la Qualitat de l'Aire a la ciutat

L'Ajuntament ha iniciat els treballs de redacció del Pla Local de Millora de la Qualitat de l'Aire a la ciutat. El Pla permetrà fer una diagnosi de la situació actual, aportar dades i fer un recull de propostes, que comptarà amb la participació ciutadana. Sabadell ha rebut el suport tècnic de la Diputació de Barcelona per redactar el pla, que estarà enllestit el proper hivern.

 

Categories: Ajuntament, Sabadell 2030, Medi ambient, Transició Ecològica

04
abril
2016

L’Ajuntament destina 400.000 euros a beques per adquirir llibres de text i material escolar del proper curs

El període de presentació de sol·licituds serà de l’11 d’abril al 6 de maig, ambdós inclosos

 

En el marc de les accions per afavorir la cohesió i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania i lluitar contra l’exclusió, l’Ajuntament de Sabadell destinarà 400.000 euros a beques per l’adquisició de llibres de text i material escolar corresponents al proper curs 2016-2017. Així ho ha aprovat aquest matí la Junta de Govern Local. Les famílies que vulguin demanar els ajuts hauran de presentar la sol·licitud de l’11 d’abril al 6 de maig, ambdós inclosos.

Categories: Ajuntament, Educació

01
abril
2016

L’Ajuntament ha requerit al propietari de Ca n’Alzina que faci una nova proposta de restauració de les obres executades sense llicència

L’Ajuntament de Sabadell ha notificat aquest mes de març tres resolucions al propietari de Ca n’Alzina per requerir que esmeni i concreti les actuacions de restauració de les obres fetes a la zona sense llicència.

Categories: Ajuntament

01
abril
2016

Sabadell reivindica la promoció, protecció i garantia d’un sistema sanitari públic i universal

Adhesió al manifest municipalista per a la promoció de la salut signat per Barcelona, Madrid, Saragossa, A Coruña, Cadis, Còrdova i Santiago de Compostel·la

 

L’Ajuntament de Sabadell vol refermar el seu compromís en la defensa d’un sistema de sanitat públic i universal i lluitar contra els factors generadors de desigualtat en l’àmbit de la sanitat. Per donar un pas més en aquesta línia, Sabadell s’adhereix al Manifest municipalista per a la promoció de la salut i el dret a un sistema sanitari públic i universal, que ja han signat les ciutats de Barcelona, Madrid, Saragossa, A Coruña, Cadis, Còrdova i Santiago de Compostel·la.

Categories: Ajuntament, Salut

31
Març
2016

Sabadell posa en marxa el Banc d’Energia, per contribuir a l’estalvi energètic amb finalitats redistributives

Aquest projecte de solidaritat energètica de proximitat és pioner a l’Estat espanyol

Sabadell posa en marxa el Banc d’Energia, per contribuir a l’estalvi energètic amb finalitats redistributives

 

Avui es porta al Ple municipal l’aprovació del conveni entre l’Ajuntament i l'Associació Banc d'Energia per posar en marxa a la ciutat un banc d’energia local, un projecte de solidaritat energètica de proximitat, pioner a l’Estat espanyol.

Categories: Ajuntament

<<  184 185 186 187 188 [189190 191 192 193  >>