PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Guia de Joguines Responsables

Des de Comerç i Consum s'ha elaborat una guia sobre el consum responsable de joguinSegones sessions desembre 2020es. Una de les propostes que s’inclou és la de consumir joguines de Comerç Just que garanteixin que s’han fabricat garantint condicions laborals justes pels treballadors/ores i la protecció del medi ambient.

Joguines Responsables a Sabadell

Aquest és un projecte impulsat per l’Ajuntament de Sabadell que s’ha desenvolupat durant el desembre de 2020 i com a resultat de les diferents activitats, els estudiants de 5è i 6è participants han elaborat una guia per compartir amb tots els veïns i veïnes tot el que han après i com podem, amb petites accions, ser consumidors/ores més responsables.

Tot i que el consum responsable poc a poc es va fent més habitual en les nostres pràctiques, encara no és gaire freqüent parlar de consum responsable de joguines. Per això, és tan habitual veure tantíssimes joguines oblidades a les habitacions dels infants. La quantitat d’energia i materials que s’utilitzen per fabricar-les, el procés i localització de la seva fabricació i les implicacions de la seva gestió com a residu, fan urgent que repensem la nostra manera de consumir joguines, com podem allargar la seva vida útil i quin tipus de joguines adquirim.

En aquesta guia hi trobareu algunes de les opcions entorn el consum responsable de joguines a la ciutat de Sabadell, així com diferents informacions que permetran plantejar-nos alternatives de consum entorn aquest àmbit. La podeu descarregar AQUÍ.

En aquest enllaç hi trobareu més informació del projecte.