PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

Eixos comercials

La morfologia urbana de Sabadell i el desenvolupament econòmic, social i comercial de la ciutat, han fet que apareguin uns eixos comercials des de l'avinguda de Matadepera (nord) fins a l'avinguda de Barberà i carretera de Barcelona (sud), passant per l'Eix Macià i el centre de la ciutat, que suposa més de 6 km de longitud d'oferta comercial.

Aquests eixos esdevenen centres comercials a cel obert amb la complementarietat dels comerços dels carrers adjacents.

La major part d'aquestes zones comercials s'organitzen en associacions de comerciants que mitjançant plans de dinamització comercial comparteixen objectius, espai i problemàtiques comunes. Les diferents associacions de comerciants actuen com a motor dinamitzador del respectiu eix comercial.

Aquests eixos tenen vocacions comercials diferents, així el Centre i l'Eix Macià es caracteritzen per una forta atracció dins i fora de la ciutat de Sabadell; mentre que la resta d'eixos comercials es caracteritzen més per una forta atracció de barri.

Centres comercials

A part de la important oferta comercial amb més de 2.500 comerços, 5 mercats municipals i 7 mercats ambulants setmanals; l'oferta comercial de Sabadell es complementa amb l'existència d'establiments de gran superfície, alguns dels quals actuen de locomotores comercials i d'importants pols d'atracció dins i fora de la ciutat.

Sabadell compta actualment a l'Eix Macià amb uns grans magatzems i unes galeries comercials, a més d'una significativa oferta hotelera i de restauració.

I a la zona de Sant Pau de Riu-sec amb el recinte comercial Via Sabadell, hi ha una important oferta comercial especialitzada en equipament per a la llar amb grans establiments comercials territorials; així com altres establiments especialitzats en restauració i alimentació.

També et pot interessar...