PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

COMERÇ

Eixos comercials

Sabadell és una ciutat comercial que genera un gran pol d’atraccions de compres tant en comerços locals com per les grans companyies que tenim ubicades. Compta amb grans eixos comercials distribuïts per tot el territori, de nord a sud i d’est a oest. 

Destaquen zones com l’Eix Macià, la Via Massagué, la Rambla i el Centre, amb el casc històric, on hi ha tot tipus de botigues i restauració; l’Avinguda de Barberà, un eix ple de botigues i serveis de proximitat al sud de la ciutat; l’Avinguda Matadepera, que presenta el mateix tipus de comerç però al nord i, finalment, la més nova, la zona de Sant Pau de Riu-Sec, on hi trobem restauració, equipament per la llar i botigues de diversos sectors.

La major part d'aquestes zones comercials s'organitzen en associacions de comerciants que mitjançant plans de dinamització comercial comparteixen objectius, espai i problemàtiques comunes. Les diferents associacions de comerciants actuen com a motor dinamitzador del respectiu eix comercial.

Aquests eixos tenen vocacions comercials diferents, així el Centre i l'Eix Macià es caracteritzen per una forta atracció dins i fora de la ciutat de Sabadell; mentre que la resta d'eixos comercials es caracteritzen més per una forta atracció de barri.

Centres comercials

A part de la important oferta comercial amb més de 2.500 comerços, 5 mercats municipals i 7 mercats ambulants setmanals; l'oferta comercial de Sabadell es complementa amb l'existència d'establiments de gran superfície, alguns dels quals actuen de locomotores comercials i d'importants pols d'atracció dins i fora de la ciutat.

Sabadell compta actualment a l'Eix Macià amb uns grans magatzems i unes galeries comercials, a més d'una significativa oferta hotelera i de restauració.

I a la zona de Sant Pau de Riu-sec amb el recinte comercial Via Sabadell, hi ha una important oferta comercial especialitzada en equipament per a la llar amb grans establiments comercials territorials; així com altres establiments especialitzats en restauració i alimentació.

També et pot interessar...