PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Mercats i fires

A Sabadell hi ha 5 mercats municipals amb un total de 113 establiments ocupats i 8 mercats ambulants setmanals.

Els 5 mercats municipals tenen una quota del 30% de les compres en alimentació fresca, a banda d’una àmplia presència de mercadets repartits per la ciutat, que complementen l’oferta d’equipament de la persona i de la llar, fonamentalment, de manera descentralitzada i assequible per a moltes llars amb menys recursos.

Pel que fa a mercats no sedentaris, 6 són de caràcter general (dilluns al Mercat Central, dimarts a la Creu Alta, dimecres a Torre-romeu, dijous a Campoamor, dissabte als Merinals i diumenge al carrer de Costa i Deu), amb un total de 395 parades ocupades. D’altra banda, els diumenges es celebra un mercat de brocanters i col·leccionisme al voltant del Mercat Central, amb un total de 46 parades ocupades. Finalment, de dimarts a dissabte es celebra, al voltant del Mercat Central, un mercat de pagesos, amb un total de 20 paradistes.

Tanmateix, al llarg de l’any es duen a terme diferents fires i actuacions per dinamitzar els eixos comercials de la ciutat, al 2019 n’han estat un total de 33. En són un exemple: el Flea Market Sabadell, els Happy Food Trucks, les botigues al carrer, la fira de Santa Llúcia, entre moltes altres.