PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

COMERÇ

Mercats i fires

A Sabadell hi ha 5 mercats municipals amb un total de 116 establiments ocupats i 8 mercats ambulants setmanals.

Els 5 mercats municipals tenen una quota del 30% de les compres en alimentació fresca, a banda d’una àmplia presència de mercadets repartits per la ciutat, que complementen l’oferta d’equipament de la persona i de la llar, fonamentalment, de manera descentralitzada i assequible per a moltes llars amb menys recursos.

Pel que fa a mercats no sedentaris, 6 són de caràcter general (dilluns al Mercat Central, dimarts a la Creu Alta, dimecres a Torre-romeu, dijous a Campoamor, dissabte als Merinals i diumenge al carrer de Costa i Deu), amb un total de 455 parades ocupades. D’altra banda, els diumenges es celebra un mercat de brocanters i col·leccionisme al voltant del Mercat Central, amb un total de 43 parades ocupades. Finalment, de dimarts a dissabte es celebra, al voltant del Mercat Central, un mercat de pagesos, amb un total de 20 paradistes.

PODEU CONSULTAR LA MEMÒRIA CORRESPONENT A L'ANY 2022 DE LA SECCIÓ DE MERCATS, EN AQUEST ENLLAÇ

VOLS TENIR UNA PARADA ALS MERCATS MUNICIPALS? HI HA PARADES LLIURES!

La forma d’accés a la titularitat d’una parada o local als mercats municipals és mitjançant concurs públic o traspàs. Actualment, donat que no hi ha previst fer cap concurs públic, la forma d’accés és la llicència d’ús i ocupació. Pots demanar més informació a la secció de Mercats de l’Ajuntament de Sabadell:

Tel.: 93 745 31 83 / adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En el cas de nous emprenedors, es recomana l’assessorament tècnic de l’Oficina d’atenció a l’empresa i a l’autònom/a de Sabadell (Vapor Llonch).

Des de la Diputació de Barcelona, a través del projecte Reempresa/Mercats Municipals, fomenten la transmissió de parades de mercat en funcionament i disponibles i posen a disposició dels interessats una sèrie de recursos i materials. Si us trobeu en alguna d'aquestes situacions, podeu consultar aquí la informació d'aquest projecte.