PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

COMERÇ

Fires al carrer

Mercat d'alimentació artesanalMercat d'alimentació artesanal

Mercat d'alimentació artesanal

El segon i el quart diumenge de cada mes, en horari de 10 a 21h, té lloc a la Rambla el Mercat d’alimentació artesanal organitzat per l'Associació d'Artesans Alimentaris.

Les parades ofereixen un variat assortiment de productes artesans com els embotits, els formatges, les garapinyades, els dolços i les coques. Els artesans elaboren els seus productes subjectes a unes condicions durant tot el seu procés productiu que garanteixen als consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de l'artesà/ana.

Propera edició: 24 de setembre de 2023

 • Rambla, 08201, Sabadell
 • Fira Artesana de Nadal de Sabadell (FANSA)Fira Artesana de Nadal de Sabadell (FANSA)

  Fira Artesana de Nadal de Sabadell (FANSA)

  Des de mitjans de desembre i fins al 5 de gener es celebra a la Plaça del Gas la Fira Artesana de Nadal de Sabadell (FANSA), on uns 16 artesans exposen i posen a la venda les seves creacions de ceràmica, joieria, fusta, barrets, tèxtil, papereria, làmpades, cuir, sabates, cartró pedra i moltes més. L'entitat Col·lectiu Fansa organitza aquesta tradicional fira artesana.

  Darrera edició: De divendres 16 de desembre de 2022 a dijous 5 de gener de 2023, de 10h a 14h i de 16.30h a 21h.

 • Plaça del Gas, 08201, Sabadell
 • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • Fira Santa Llúcia de SabadellFira Santa Llúcia de Sabadell

  Fira Santa Llúcia de Sabadell

  Cada any des de finals de novembre i fins al 22 de desembre es celebra a la plaça del Dr. Robert la Fira de Santa Llúcia, on prop d'una vintena de parades venen figures i coves nadalenques d'artesania, arranjament per a la llar i ornaments florals, així com avets i rams de la sort. L'entitat Agrupació Fira Santa Llúcia de Sabadell organitza aquesta tradicional fira nadalenca.

  Darrera edició: Del 25 de novembre al 22 de desembre de 2022. De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Caps de setmana i festius, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h

 • Plaça del Dr. Robert, s/n, 08201, Sabadell
 • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 • Flea Market SabadellFlea Market Sabadell

  Flea Market Sabadell

  Uns quatre cops a l'any (març, juny, setembre i desembre) es celebra el Flea Market Sabadell, on unes 40 parades fan venda de roba, llibres i objectes de segona mà en perfecte estat, amb l'objectiu que altres persones els puguin fer servir perfectament. L'Associació Flea Market Sabadell organitza aquest mercat de segona mà a la ciutat.

  Propera edició: dissabte 3 de juny de 2023, de 10 a 20h

 • Rambla, 08201, Sabadell
 • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.