PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

COMERÇ

Recursos pel comerç

SubvencionsSubvencions

Subvencions, premis i ajuts

Campanya "Val Escolar". Els comerços es poden adherir a la campanya d’ajuts de 100€ per a material escolar de la Generalitat de Catalunya. REEMPRESA: has adquirit un negoci o reformat un local comercial o de serveis durant l’any 2023? Convocatòria de subvencions de suport per a l'obertura de comerços; de suport a la reforma i millora d'establiments; i de suport a les parades dels mercats de venda sedentària i no sedentària - CCAM. Termini obert per a presentar-se als Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat de Catalunya i dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya. Publicades les subvencions per a la digitalització del comerç dels fons Next Generation. L’ajut atorgat té el caràcter d’import màxim i consistirà en una aportació única per persona beneficiària de fins el 80% de les despeses subvencionables amb un màxim de 75.000 euros i una inversió mínima és de 2.000 euros. Podeu consultar: TOTES LES SUBVENCIONS que agrupa el Pla Anual del CCAM. Kit digital, subvenció de l'entitat pública empresarial Red.es adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, per ajudar a la digitalització d'empreses de fins a 49 treballadors i autònoms. PER QUALSEVOL CONSULTA AL RESPECTE AIXÍ COM PER A ACOMPANYAMENT, TANT EN EL SECTOR DEL COMERÇ I LA RESTAURACIÓ, COM EN EL MÓN EMPRESARIAL, S'HA HABITILITAT UN ESPAI DES DEL SERVEI D'EMPRESA DE L'AJUNTAMENT DE SABADELL.
El Servei de Comerç i Consum convoca anualment, mitjançant concurrència, subvencions destinades a fomentar les actuacions que afavoreixin la dinamització comercial i la potenciació del comerç urbà de la ciutat de Sabadell.

 • A qui s'adreça?
  Associacions de comerciants de la ciutat i al Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de Sabadell.
 • Quines activitats són subvencionables?
  Suport a l'associacionisme comercial i suport a la despesa de l'enllumenat nadalenc.
 • Quan es convoquen?
  Durant el primer semestre de l'any.
 • Quines són les quanties de la subvenció?
  En la modalitat d'associacionisme comercial, com a màxim fins a un 40% del cost total per aquells programes d'activitats que superin els 8.000€, fins a un 60% per aquells programes que tinguin un pressupost entre 4.000 i 8.000€ i fins a un 75% per aquells programes d'activitats que no superin els 3.999€. I en la modalitat d'enllumenat nadalenc fins a un 90% del cost de la instal·lació del projecte.
 • Bases, sol·licitud, requisits i documentació
Formació per a comerciantsFormació per a comerciants

Formació per a comerciants

Podeu consultar TOTA LA FORMACIÓ que organitza l'Ajuntament de Sabadell als destacats Formació en línia

El Servei de Comerç i Consum ofereix tallers, cursos i seminaris adreçats als comerciants de la ciutat amb l'objectiu de donar-li's eines que els ajudi a millorar la competitivitat del seu negoci.
 • A qui s'adreça?
  A treballadors, treballadores, autònoms i autònomes de comerç i serveis.
 • Com s'hi pot accedir?
 • On i quan s’imparteixen els cursos?
  Per tal de fer-los compatibles amb l’horari comercial, normalment es desenvolupen al migdia (entre les 14.30 i les 16.30 h), actualment online.
 • Cost dels cursos
  Gratuït (*)
  (*) Aquests cursos estan subvencionats per l'Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona.
L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell també ofereix més recursos i formació per a comerciants.

Llegir més

Estudis de comerç

Estudis de comerç

 • Enquesta d'hàbits de consum i compra a Sabadell (2019)

  L'enquesta realitzada als responsables de compra d'unes 1.299 llars de Sabadell, mostra les preferències, hàbits i motivacions de compra a nivell de ciutat i per districtes. L'enquesta ha estat dirigida i finançada conjuntament per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i el Servei de Comerç i Consum. L'enquesta és una actualització de la realitzada al 2017. Consulteu l'enquesta.

 • Clonatge comercial (2019)

  La xarxa Perfil de la Ciutat, que aplega els equips tècnics de 14 municipis catalans, ha elaborat l’informe Clonatge comercial. L’informe analitza el grau de similitud entre els eixos més comercials d’aquestes ciutats catalanes i, en aquest sentit, es tracta d’un estudi objectiu i innovador per ser un tema que no ha estat gaire tractat fins al moment. Consulteu l'informe.

 • Estudi Anàlisi de l'oferta i la demanda de superfície comercial a la comarca del Vallès Occidental (2018)

  Elaborat per les Cambres de Comerç de Sabadell i Terrassa amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona, aquest estudi fa una anàlisi de l'oferta i la demanda comercial a la comarca i la normativa urbanística de cada municipi per determinar quin és el sostre comercial que permet el planejament urbanístic vigent. Consulteu l'estudi: document resum o document complet.

 

 

També et pot interessar...