PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

CONSELL DE LES PERSONES GRANS DE SABADELL

El Consell Municipal de les Persones Grans torna a l’activitat, després d’un anys sense estar en funcionament. Ahir dijous va celebrar-se el Plenari d’aquest òrgan amb el propòsit d’impulsar la participació de les persones grans en les polítiques públiques de la ciutat.
 
La presidenta delegada del consell i regidora de Cicles de Vida, Sònia Sada, va explicar ahir durant la sessió la importància de l’aportació de les persones grans en els temes que afecten la ciutat. En paraules de la regidora,“la participació és una de les línies d’actuació de la Xarxa Mundial de Ciutats Amigues de les Persones Grans, a la qual pertanyem, i és una prioritat de l’Ajuntament fomentar l’envelliment actiu i optimitzar les condicions de vida de les persones grans, així com incorporar aquesta perspectiva en la planificació municipal”.

El Consell està format per gairebé una seixantena de persones i es reunirà de forma trimestral. Treballarà en comissions, les quals ahir van quedar definides. S’han establert tres per treballar en tres temàtiques respectivament: Solitud no volguda i voluntariat; Ciutat i Comunicació i Participació i Lleure.


CONSELLGG.1jpg

Pla 60 i +

Durant la sessió d’ahir es va explicar el desenvolupament del Pla 60 i +. Aquest programa forma part del desenvolupament del projecte de Ciutats amigables amb les persones grans de l’Organització Mundial de la Salut.
Ser Ciutat amiga de les persones grans comporta el compromís de preparar Sabadell per ser una ciutat amable i respectuosa amb les necessitats i capacitats de les persones grans, assolint que sigui font de promoció de l’envelliment actiu.

baixa ESTATUT PDF PER DESCARREGAR