PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

NEWSLETTER CIUTATS AMIGABLES PERSONES GRANS

descargarQuestionaris PDF

Benvolgudes, benvolguts,

Us fem arribar la Newsletter de la Xarxa corresponent al mes de novembre amb notícies d'actualitat i informació d'interès per a processos de amigabilitat en els municips.
Newsletter Ciudades Amigables - Noviembre 2021


Així mateix, sol·licitem la vostra col·laboració en la recollida d'informació en el marc d'un projecte transnacional sobre innovació social, concepte que la Unió Europea vol promoure. Per a això, la Comissió Europea ha encarregat a una sèrie de consorcis indagar en les pràctiques, competències i institucionalització de la innovació social.
La Secretaria d'Estat de Drets Socials lidera un consorci amb socis a França, Letònia, Suècia i Espanya, en el qual també participa el Imserso. Es tracta del projecte transnacional BuiCaSus (Building Capacities for Sustainable Societies), finançat per la Unió Europea que té com a objectiu promoure la pràctica de la innovació social. El procés informarà del desenvolupament de Centres Nacionals de Competència per a la Innovació Social.
En el marc del projecte, la Secretaria d'Estat de Drets Socials realitza dues enquestes per a entendre l'ecosistema de la innovació social a Espanya. En concret, es busquen dos tipus d'iniciatives:
1. Iniciatives o projectes d'innovació social en el sector dels serveis socials. Qüestionari 1: https://forms.office.com/r/yvkatlsswn
2. Estructures d'ajuda i suport que enforteixen iniciatives d'innovació social. Qüestionari 2: https://forms.office.com/r/mwwsqtntvw
Adjuntem un document d'una pàgina amb informació més detallada, i us animem a emplenar les enquestes, ens consta que en molts municipis amigables amb les persones majors, s'estan duent a terme iniciatives interessants d'innovació.
Tota la informació i els enllaços a les dues enquestes estan disponible també en la pàgina per al mapatge a Espanya: https://www.buicasus.eu/encuestas-indicanos-buenas-practicas-para-una-sociedad-sostenible