• Pagament de Tributs municipals

    Logo Ajuntament

    Pagament Tributs

Pla de Pagament Personalitzat

IMPORTANT

A partir de l'1 de gener del 2022 la recaptació de l'Ajuntament de Sabadell ha estat delegada a Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT). Aquesta delegació afecta els tributs inclosos en el seu pla de pagament que els passarà a cobrar directament l'ORGT i provocarà l'extinció del vostre pla de pagament.
Si no dieu res en sentit contrari la domiciliació existent associada al vostre pla de pagaments es mantindrà pels tributs dins la modalitat fraccionada.

  • Els tributs que es pagaven a l’Ajuntament i que es podien incloure al Pla de pagament (IAE, IBI, vehicles, residus i gual) s’abonaran a partir d’ara a l’ORGT.
  • Les modalitats de pagament seran només les marcades per a cada tribut segons el quadre següent:

    TRIBUTS NOU

  • Per defecte tots els conceptes que estaven inclosos en el pla de pagament passaran a estar domiciliats dins els terminis contemplats al calendari, per exemple l’IBI en quatre terminis o els residus en dos.
  • En el cas de que NO voleu que es traspassin els comptes a l’ORGT caldrà que es envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant expressament que no voleu mantenir la domiciliació pels conceptes inclosos al Pla de Pagament.