PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

Setmana de l’Energia i Canvi Climàtic

IG vertical CafeVirtualSabadell celebra del durant la última setmana d'octubre de 2021 una nova edició de la Setmana de l'Energia i el Canvi Climàtic, amb un programa d'actes variat i que s'emmarquen en la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021 - #EUSEW21

En el cas de la Setmana de l'Energia a Sabadell de 2021, es programa un cicle de cafès-diàleg sobre la nova realitat del mercat energètic des d'una perspectiva de gènere.

Aquesta activitat es dividirà en dues sessions telemàtiques que tindran lloc els dies 27 i 28 d’octubre en horari de 10.00 h a 11.15 h.

La primera sessió, dimecres 27 d’octubre, gira al voltant del paper de la dona en la creació d’una Transició Energètica Justa. Aquest diàleg anirà a càrrec d’Alba del Campo, assessora en Transició Energètica a l’Ajuntament de Càdiz, i de Gaia d’Elia, enginyera amb vessant social i coordinadora de BATEC. L’objectiu d’aquesta sessió és reflexionar sobre un nou model energètic més just i democràtic, basat en energies renovables i amb un canvi de model social que tingui en compte el rol de la dona. Accés a la gravació de la Sessió del Cafè Dia 27: "El paper de la dona en la Transició Energètica Justa".

La segona cita, dijous 28 d’octubre, porta com a títol “La pobresa Energètica: per què afecta més a les dones i accions que es duen a terme”. Amb les intervencions d’Isabel Vilaseca, membre de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, i Cecilia Carrillo, persona afectada per la Pobresa Energètica, es debatrà sobre com es pot canviar el sistema i que s’està fent actualment per mitigar la pobresa energètica. Accés a la gravació de la Sessió del Cafè Dia 28: "Pobresa energètica: per què afecta més a les dones i accions que es duen a terme".

En un context d’emergència climàtica, la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 25 al 29 d’octubre pretén sensibilitzar la societat amb relació a l’eficiència energètica, les energies renovables i la transició cap a un nou model energètic més sostenible.

Mitjançant aquestes jornades en format cafè diàleg intergeneracional, es vol acostar dones expertes del sector amb dones joves en formació, a més de propiciar la participació de les persones assistents i així aconseguir un model més dinàmic i fluid.

Més informació: Servei de Transició Energètica- Ajuntament de Sabadell. Telèfon. 937453314.