PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

AIGUA

28
Març
2022

L’Ajuntament destinarà més de 3 M€ per millorar la xarxa d’abastament d’aigua

L’Ajuntament destinarà més de 3 M€ per millorar la xarxa d’abastament d’aigua

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el Pla d’inversions en infraestructures per destinar 3.019.054,16 euros en la millora de la xarxa d’abastament d’aigua per aquest 2022.

Entre les actuacions previstes, hi ha la substitució de les canonades a diferents zones de la Serra Galliners – Merinals, Covadonga – Sentmenat i Vallcorba – Covadonga. També es durà a terme la instal·lació del dipòsit d’aigua no potable a les pistes de Sant Oleguer per tal de garantir la pressió necessària per al reg de les zones verdes i la renovació del parc dels comptadors, entre altres millores a la xarxa.

Pla director de millora de la xarxa

Totes les actuacions formen part del Pla director de millora de la xarxa (2017-2031) que es va aprovar el 2017 i que recull totes les actuacions necessàries per millorar aspectes sanitaris, l’eficiència de la xarxa, la renovació de la xarxa, entre altres. Per aquest exercici, es preveu una renovació de xarxa de fibrociment de 2.540 metres lineals de canonada.

En el marc de la gestió integral de l’aigua, l’Ajuntament de Sabadell presta els serveis d’abastament i també s’encarrega de la recollida, el tractament i el sanejament o depuració d’aigües residuals, que es duu a terme a través de la Companyia d’Aigües de Sabadell SA.

Categories Sabadell 2030, Aigua, Transició Ecològica Tags aigua, Companyia Aigües de Sabadell, Junta de Govern Local, sostenibilitat