PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Bústia Ètica i de Bon Govern

Comunicacions anònimes

Opcions per fer la comunicació de manera anònima:

  • 1. Utilitzant el vostre navegador però sense facilitar les dades identificatives i de contacte. Tenint en compte que queda rastre de l’adreça IP des de la qual es fa la comunicació.​

  • 2. Per garantir l’anonimat (també de l'adreça IP, que pot identificar qui navega per internet), es pot utilitzar una xarxa d'anonimització. L'eina més utilitzada és la xarxa TOR. Per fer ús de l'eina TOR, cal baixar el navegador des de la pàgina de descàrrega. En aquest enllaç, podeu veure un vídeo tutorial sobre com descarregar el TOR.

L'ús de la xarxa TOR per accedir a la bústia és aconsellable o indispensable quan es té el convenciment o la certesa de risc, perquè garanteix l'anonimat de la persona en el moment de la recepció de la comunicació. Recordeu que qui comunica ha de preservar, també, l'anonimat en el moment de l'emissió.

Es recorda que els treballadors de l'Ajuntament i, en general, els servidors públics que treballen amb xarxes institucionals, no tenen accés a aquesta pàgina de descàrrega des dels seus llocs de treball. Per fer ús del navegador TOR, han de baixar-lo des del seu dispositiu personal.

Es recomana tancar la resta de navegadors i aplicacions mentre es fa ús de TOR.

Accés a la Bústia Ètica i de Bon Govern

Les comunicacions es poden presentar:

  • A través de correu postal (Servei de Transparència i Bon govern, Rambla, 69, 08202 de Sabadell).
  • Verbalment, per via telefònica al 937453159,o bé adjuntant un missatge de veu a la plataforma.
  • Presencialment sol·licitant una cita al telèfon 937453159.
  • A través de la plataforma electrònica de gestió de la Bústia. Aquesta aplicacióAquesta aplicació és el canal prioritari d'admissió de les comunicacions de la bústia ja que és l'únic que garanteix la confidencialitat i permet l’anonimat de les comunicacions durant tot el procés.

La Bústia Ètica i de Bon Govern és només per comunicar fets relacionats amb males pràctiques a l’Ajuntament de Sabadell i el seu sector públic, no per formular queixes i consultes. En cas de queixes i suggeriments, comunicacions a l’ajuntament, incidències a la via pública o queixes o reclamacions a la Síndica de greuges, existeixen altres canals de comunicació

Voleu continuar amb la comunicació a la Bústia Ètica i de Bon Govern?

Sí, continuar