PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CapWeb Residus

 

COMUNICACIÓ

La comunicació de l’EDUSI ocupa un paper rellevant, per tal d’incrementar la transparència, garantir una bona difusió i informar a la ciutadania de quin és el paper que la Unió Europea juga en la millora de la seva qualitat de vida i la contribució d’Europa en el seu desenvolupament.

Normativa aplicable

  1. Plan de Comunicación España
  2. Guia de Evaluación
  3. Guía de seguimiento y evaluación de la comunicación

Pla 

El Pla de Comunicació ha de disposar dels aspectes tècnics i organitzatius, així com de les accions de comunicació entorn de les operacions EDUSI Sabadell.

Indicadors

Els indicadors de comunicació mesuren la informació i la difusió de l'EDUSI Sabadell a la ciutadania a través d’actes, mitjans, publicacions i altres sistemes de comunicació.

Operació de Comunicació

Actuacions:

1. Millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de la comunicació i l’accés a les mateixes [Objectiu Temàtic 2]

2. Afavorir la transició a una economia baixa en carboni en tots els sectors [Objectiu Temàtic 4]

3. Conservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència dels recursos [Objectiu Temàtic 6]

4. Promoure la inclusió social i lluita contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació [Objectiu Temàtic 9]

Bones pràctiques

Algunes de les operacions EDUSI Sabadell seran considerades com a bones pràctiques, per ser les que resolen especialment una problemàtica, incorporen elements innovadors, tenen un major grau de cobertura, s’adeqüen de manera singular als objectius a aconseguir, milloren els principis d’igualtat i de gènere i, per tant, impliquen un reforç en la comunicació en especial.