PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

Com em veig, com em sento, com actuo

A qui s'adreça:
A alumnes de 2on d'ESO

Descripció:
El taller pretén abordar la pressió social que patim les persones sobre la construcció dels nostres cossos. Aquesta pressió, exercida sobre els joves en una etapa de construcció de la seva identitat, afecta de múltiples formes que s’analitzen al llarg del taller.

Com em sento Com em veig Com actuo Es treballa amb l’alumnat amb exemples quotidians que volen provocar la reflexió de com la publicitat, els mitjans, les xarxes socials i l’entorn ens aboquen a comparar-nos als prototips de cossos “ideals” que s’han estès a la nostra societat.
A vegades, aquesta construcció del cos, pot portar a pràctiques d’hàbits poc saludables.
Veient com intervenen en aquest procés els factors psicològics, els i les joves podran veure com treballar una bona autoestima i una consciència crítica de l’entorn, ajuda a acceptar-se a un mateix i a viure la vida sense la pressió i l’aprovació social de tot el que fem.
Aquest benestar, emocional i físic, és el pas necessari per realitzar-se com a persones en els altres àmbits de la vida.
A través de dinàmiques variades, com el treball en grup o individual, vídeos o jocs, l’alumnat reflexiona sobre la imatge corporal, la pressió social i la importància de la reproducció d’hàbits saludables.

Objectius :
- Reflexionar per potenciar l’esperit crític envers la pressió social sobre els nostres cossos.
- Posar en valor l’autoestima, les habilitats i caràcter d’un mateix per sobre del nostre cos, tot ressaltant la importància del benestar personal.
- Donar elements i recursos per gaudir d’una vida amb hàbits saludables.

Durada:

Cost: Gratuït

Informació

Oficina Jove de Sabadell
Telèfon: 93 745 33 01
Whatsapp: 689 32 19 45
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sol·licita

Etiquetes: joves