PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  

EDUCACIÓ

 

cap programes educatius

ÚS SOCIAL DELS CENTRES

La pràctica duta a terme per l'Ajuntament de Sabadell ha propiciat que els centres educatius, a més de l'ús propi que fa la comunitat educativa de les seves instal·lacions, s'obrin al seu entorn, fomentant les relacions amb les entitats i col·lectius de caràcter educatiu, cultural, cívic i de similar naturalesa que operen al territori.

Els elements que cal tenir en compte a l'hora de sol·licitar l'ús social d'un centre educatiu són els següents:

OBJECTE

Oferir a les entitats o persones majors de 18 anys, les instal·lacions dels centres públics d'infantil i primària i centres municipals per a l'ús ciutadà, fora de l'horari escolar, per a realitzar activitats de caràcter social, que no tinguin finalitat lucrativa i concordin amb els objectius municipals.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

També cal aportar:     

Assegurança de RC i rebut en curs

NORMATIVA

Ordenança Fiscal 3.14: “Taxa per a la utilització privativa d'equipaments culturals, cívics i educatius municipals”.

PROCEDIMENT

Presentació telemàtica de la sol·licitud, a la Carpeta Ciutadana de la Seu Electrònica del Web municipal.

El servei d'Educació tramita l'autorització, amb la conformitat de la direcció del centre i observant la compatibilitat amb altres activitats autoritzades.

Les sol·licituds d'activitats esportives a les instal·lacions dels gimnasos i de les pistes esportives dels centres educatius les autoritza el departament d'Esports.

TERMINI PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD

30 dies abans de la data de l'activitat.

CRITERIS

Tenen prioritat les activitats de les associacions de pares i mares (AMPA) i a les del propi centre educatiu, envers l'ús extern de les entitats ciutadanes.

Les sol·licituds es resoldran atenent les característiques de les activitats projectades en relació a l'adequació de les condicions infrastructurals de cada centre.

Les instal·lacions susceptibles d'ús social són la sala d'usos múltiples, auditori (si n'hi ha), pati i altres similars; queden excloses les dependències reservades a tasques d'organització, administratives o de funcionament del professorat, biblioteca, aules de tecnologia, d'informàtica i d'audiovisuals.

Les instal·lacions escolars hauran d'estar en bon estat, després de l'ús autoritzat; i la responsabilitat consegüent queda reflectida al decret d'autorització concret, que l'Ajuntament de Sabadell facilita a l'interessat amb les condicions de la cessió.