PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
  

EDUCACIÓ

 

slider web educacio orienta 2021

 Aquesta actuació, inclosa dins l'estratègia municipal d'orientació, es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i és un recurs complementari de la tasca d'orientació que realitzen els centres de secundària.

Consisteix en una xerrada presencial adreçada a famílies d'alumnat de tercer i quart d'ESO i primer de batxillerat sobre els itineraris de formació postobligatòria (batxillerat, cicles formatius, universitat, altres ensenyaments reglats i no reglats... ) amb informació contrastada i rellevant sobre les últimes novetats del sistema i les seves passarel·les per la formació al llarg de la carrera vital i professional. Amb posterioritat les famílies assistents poden fer consultes específiques mitjançant el correu electrònic a disposició.

La xerrada es farà a la pròxima edició de la fira SBD fira PRO, i més concretament el dissabte 15 de març de 2025, en horari matinal, pendent de concretar l'hora concreta. Es programa una sessió oberta a la ciutadania, que s'adreça a pares i mares, però poden venir acompanyats dels fills i filles.
Requerirà inscripció prèvia a la pàgina web de la FIRA SBD PRO.